Helimotor

Sobre Helimotor

Helimotor és una empresa nàutica de més de 40 anys de trajectòria situada a l’entrada principal d’Empuriabrava, a Castelló d’Empúries, Girona, la marina més gran d’Europa facilment localitzable i reconeguda mundialment pel sector de l’embarcació.

Des de l’any 1971, a Helimotor intentem satisfer de manera professional les necessitats dels nostres clients gràcies a l’elevat grau de comprimís i superació de tot el nostre personal, inculcats pels seus fundadors i que han caracteritzat professionalment sempre les nostres accions des dels seus inicis fins a l’actualitat.

Considerada la Náutica pionera d’Empuriabrava, disposa d’unes instal·lacions de més de 3.000 metres cuadrats des d’on el seu equip de carácter humà i altament qualificat, ofereix als seus clients totes les facilitats per a la venda, reparació i hivernatge d’embarcacions i motors.

Representem actualment la marca de semirrígides d'alta gama SACS en exclusivitat a Espanya com a dealers així com les marques del món del motor Volvo i Suzuki. Oferim un àmpli ventall de serveis totalment personalitzats per els nostres clients (manteniment, pupilatge, reparacions, mecànica, peces de recanvi, etc.)

L’àmplia experiència i especialització del nostre personal reconeguda tan a nivell nacional com internacional ens avala i seguirem renovant i millorant dia a dia els nostres serveis, coneixaments i instal·lacions, per tal de poder oferir sempre el milor tracte i atenció que els nostres clients com vostè, es mereixen en tot moment.

Actividades-Marcas representadas

Les marques que oferim a Helimotor són de les més conegudes i representatives dins el món de l’embarcació i és per aquest motiu que els nostres clients poden trobar un gran ventall d’ofertes i oportunitats a les nostres instal·lacions.

Formula, Sacs, Frauscher, Rinker, Bavaria, Zodiac o Lema es troben dins el rànquing de marques més sofisticades i apreciades pels amants de la navegació i ara vostès tenen la oportunitat de gaudir d’una d’aquestes embarcacions tan sols consultant al nostre personal especialitzat que l’assesorarà a fi de que trobi el vaixell dels seus somnis.

Gaudeixi del mar sense preocupacios gràcies a l’experiència que ens avala dins el sector nàutic i navegui com havia fet abans.

Enviar mensaje

Nombre:
Email:
Su telefono:
Mensaje:

Contactar Helimotor

  Sector Aeroclub, 1
17487, Ampuriabrava
Cataluña, España, Europa

Contactar

Vendedor profesional

Localización